• AFHENT OG RETURNERE GRATIS | BUTIK
  • fri fragt v. køb over 500kr
  • HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
  • STØRSTE UDVALG | BØRNE RIDEUDSTYR

Rideudstyr Odense

Rideudstyr Odense - Sådan finder du vej fra Odense til vores butik

Hvis du kommer fra Odenseområdet er den nemmeste vej ud til os, at du tager motorvejen. Du skal på E20 mod Kolding. Når motorvejen deler sig mod kolding og Vejle, skal du holde til venstre og følge E20 mod Kolding. Du skal af ved den næste afkørsel (61) og ud af 3. vej i rundkørselen mod Skærbæk (Skærbækvej). Den efterfølgende rundkørsel skal du ud af 2. vej mod skærbæk. Du kommer efterfølgende i en ny rundkørsel hvor du skal lige over. I lyskrydset forsætter du lige over, og efter 1,8 km ankommer du til Skærbæk. Du skal lige over i rundkørslen, ud af vejen der hedder Skærbæk Havnegade. Du finder os i nummer 30, som ligger på din højre hånd. På din venstre hånd ligger der en parkeringsplads, som du gerne må benytte.

Bredt udvalg af rideudstyr i omkring Odense i top kvalitet.

Hos os kan du finde alt, hvad du har brug for inden for ridesporten. Vi har et stort udvalg af rideudstyr til begynder rytteren og den rutinerede kræsne rytter, samt hesteudstyr i alle størrelser. Da rideudstyr kan være en dyr anskaffelse, lægger vi hos Happy-Horse.dk vægt på, at have priser alle kan være med på. Vi forsøger løbende at have det helt rigtige udstyr, hvad enten det er til den daglige træning, til en tur i skoven, eller når du skal til stævne – uanset om det er til dressur, spring, military eller noget helt andet.  Med over 20 års erfaring står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan med fordel komme og besøge os i vores fysiske butik i Fredericia, hvor vores personale står klar til hjælpe med gode råd og bred erfaring. Vi har ofte gode tilbud i vores fysiske butik, som du ikke får på webshoppen. Du kan blandt andet blive inspireret af vores Catago og Kingland udstilling, samt et bredt udvalg af andet spændende udstyr. Og der er altid kaffe på kanden, som du kan nyde, mens du går rundt i butikken. Med gode relationer til vores leverandører, kan vi ofte skaffe lige netop, hvad du mangler. Finder du ikke det du skal bruge på vores webshop, så vil vores kundeservice gerne være behjælpelig med at skaffe tingene hjem. Du kan enten ringe i vores åbningstid eller kontakte os via kundeservice@happy-horse.dk. Skulle du have andre ønsker end det brede sortiment som Happy-Horse.dk på nuværende tidspunkt kan tilbyde, er vi meget lydhøre for netop dine ønsker.

 

Find her rutebeskrivelse fra

TILMELD VORES NYHEDSBREV