Sponsorryttere

Hos Happy-Horse.dk har vi et bredt samarbejde med ryttere og professionelle ryttere fra de forskellige gener i ridesporten og det er for at vi hele tiden har finger på pulsen, hvad der rører sig.

Vores sponsor ryttere 2018.

 

Springrytter

 

Rebekka Kyed, er 14 år og er nærmest vokset op til hesteryg. Rebekka rider dagligt 3-5 heste og hendes mål for 2018 er, at få en masse gode ture på hendes heste og ponyer til diverse stævner. Desuden regner hun med at komme til starte udendørs danmarksmesterskab og finalen i Baltic Cub, samt starte MB for kat. 1.

 

Sabine Karlskov Lange, er 14 år. Hun har redet siden hun var 2 år gammel. Sabine fik sin første pony da hun var 10 år,  men den er nu skiftet ud med en hest. Sabines mål i 2018 er at komme med til DM, NM og EM.

 

Military

 

Diana Kramer har pt. 2 heste hun starter Military på og målet for 2018 er bl.a. DM, og hvis det går super godt så også NM. Desuden håber hun på at få nogle gode resultater til CNC1* og internationale stævner. Diana har været aktiv militaryrytter siden 1998 og har reddet hele sit liv, samt haft rideskole.Dressur

 

Camilla Sørensen Olesen, er 16 år og rider på internationalt plan og er udtaget til brutto landsholdet 2018, og hendes mål er at ride nordisk mesterskab eller EM i 2019. Hun er i en god udvikling og til Epona i Norge vandt hun junior kur med 73,250 procent

 

Para Dressur

 

Julie Schmidt, 22 år, vandt i 2017 U25 DM for Para dressur. Julie har været aktiv Para rytter siden 2012 og har gennem årene vundet mange fine placeringer. Julie har for kort tid siden fået en ny hest, Era Secret Dream som hun forventer sig meget af i fremtiden.