AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING
GRATIS GAVEINDPAKNING

Åbningstider hos Happy-Horse 

Vi har haft forretning i de sidste 10 år. Vi ligger vægt på god faglig kundeservice og har vi ikke det du søger på lager vil vi gøre alt for at skaffe det. For os er det vigtigt, at du får kvalitet til konkurrencedygtige priser og at alle har råd til at komme i vores butik. Så så mange børn som muligt kan få lov, at få glæden ved hestene uden forældrene bliver ruineret.

 

Butikken har gennem de seneste år været gennem en fantastisk udvikling og vi forsøger hele tiden at tilpasse den til vores kunders ønsker. Således at det bliver jeres foretrukne butik til køb af rideudstyr.

 

Butikken ligger i den lille hyggelige fiskerby Skærbæk v. Fredericia tæt på motorvejsafkørslerne mellem Jylland og Fyn. Så er man på vej gennem Danmark, er der også mange der benytter lejligheden til, at besøge os og holde en lille pause, da man også med fordel kan indtage frokosten på havnen og måske gå en tur langs stranden.

ÅBNINGSTIDER

Mandag kl. 11-17
Tirsdag kl. 11-17
Onsdag kl. 11-17
Torsdag kl. 11-17
Fredag kl. 11-17
Lørdag kl. 10-13

Butikken er lukket grundlovsdag og alle Helligdage, 24/12, 31/12 og 1/1.

 

Kundeservice: 75 51 39 13 eller kundeservice@happy-horse.dk


Hold jeres næste klub arrangement hos os
Kan bookes om lørdagen. Vi servere morgenkaffe og rundstykker mm. i vores hyggelige baglokaler og så får I 20% rabat på ALT Rideudstyr i butikken. (gælder dog ikke Kingsland varer)
I skal blot samle min. 12 personer.

Skal jeres klub afholde ridelejr er der også mange som booker vores baglokaler og så sørger vi for et let anretning og gode rabatter. Tip.... En af Danmarks bedste badestrande ligger 800m fra butikken, så det kan sagtens kombineres.
Skriv til kundeservice@happy-horse.dk for at hører nærmere.