AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING
GRATIS GAVEINDPAKNING

frontpage welcome text

Velkommen til Happy Horse rideudstyr

Hos os kan du finde alt, hvad du har brug for inden for ridesporten i form af rideudstyr tæt på Fredericia. Vi leverer et stilfuldt sortiment af udstyr til ridning og ridetøj fra nogle af de bedste mærker i rideudstyrs-verden. Vi lagerfører ikke kun tøj, vi har et stort udvalg i generelt udstyr og alt til hestepleje, som du kan vælge imellem. Som en lille virksomhed er vores mål at tilbyde den allerbedste kundeservice. Hver kunde betyder virkelig noget, og vi håber, at du finder din shoppingoplevelse hos os behagelig og nem. Vi stræber konstant efter at introducere nye mærker og produktinnovationer samt forbedre den service, du modtager både før og efter bestillingen. Vi har en fysisk butik tæt på Fredericia.

Bredt udvalg af billigt rideudstyr i top kvalitet

Vi har et stort udvalg af rideudstyr i Fredericia og online til begynderrytteren og den rutineret kræsende rytter, samt hesteudstyr i alle størrelser. Da rideudstyr kan være en dyr anskaffelse, lægger vi hos Happy-Horse.dk vægt på, at have priser alle kan være med på. Vi forsøger løbende at have det helt rigtige udstyr, hvad enten det er til den daglige træning, til en tur i skoven eller når du skal til stævne – uanset om det er til dressur, spring, military eller noget helt tredje.

 

Mest besøgte kategorier

Vores udvalgte Brands

Shetlænderudstyr Blue Hors
Ridejakker & rideveste Casco
Rideudstyr til hest Catago
Ridebukser Equipage
Ridestøvler HKM
Sadler & sadeltilbehør Horse Guard
Trenser Kingsland
Ridehjelm Mountain Horse
Regndækken Naf
Grimer & træktorv One K

Med over 30 års erfaring som rideudstyrsbutik

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Du kan med fordel komme og besøge os i vores fysiske butik i Fredericia, hvor vores personale står klar til hjælpe med gode råd og bred erfaring omkring udstyr til hest eller rytter. Vi har ofte gode tilbud i vores fysiske butik, som du ikke får på webshoppen. Du kan blandt andet blive inspireret af vores Catago og Kingsland udstilling, samt et bredt udvalg af andet spændende rideudstyr. Og der er altid kaffe på kanden, som du kan nyde mens du går rundt i butikken! Med gode relationer til vores leverandører kan vi ofte skaffe lige netop hvad du mangler. Finder du ikke det du skal bruge på vores webshop, så vil vores kundeservice gerne være behjælpelig med at skaffe tingene hjem. Du kan enten ringe i vores åbningstid eller kontakte os via kundeservice@happy-horse.dk. Skulle du have andre ønsker end det brede sortiment som Happy-Horse.dk på nuværende tidspunkt kan tilbyde, er vi meget lydhøre for netop dine ønsker.