• AFHENT OG RETURNERE GRATIS | BUTIK
  • fri fragt v. køb over 500kr
  • HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
  • STØRSTE UDVALG | BØRNE RIDEUDSTYR

Vilkår og service for julehandel 2020

Hos Happy-horse.dk tager vi hul på julen i god tid

Med over 10.000 varer på Happy-Horse.dk finder du lige det du mangler til den perfekte julegave til hest og rytter. 
Alle vores varer kan du købe via Happy-Horse.dk, samt i den fysiske butik i Skærbæk ved Fredericia.
Du kan med fordel komme ned i butikken, hvor vi står klar med inspiration fra hele hesteverden. Vores dygtige ansatte har altid kaffe på kanden, småkager og smil på læben.
Bestil dine julegaver allerede idag og undgå en stresset jul - absolut sidste bestillings dag er 17. december

 

Varer der bestilles nu kan også byttes helt til den 10.januar 2021

 

Bytning af julegaver.
Julegaver kan byttes helt til d. 10. januar 2021. Du kan med fordel skrive i kommentar feltet på din ordre, hvis varerne skal bruges som julegave.

Indpakning:
Vi pakker naturligvis også gerne dine gaver ind, hvis det ønskes. Prisen her for er 10kr pr. pakke og kan bestilles her.

Levering:
Vi leverer til hele danmark, og du kan få pakken leveret til andre adresser end betalingsadressen - absolut sidste bestillings dag er 17. december

Direkte til modtageren?
På grund at muligheden for at få pakket ordren ind samt et byttebevis til modtageren, hvor leveringen er til en anden adresse end betalingesadressen, kan du uden besvær bestille gaver direkte til modtageren. 
Skriv blot i kommentar feltet på din ordre hvis du ikke ønsker en faktura vedlagt pakken, men kun byttebeviset. Du modtager naturligvis stadig en elektronisk faktura.

Kundeservice:
Har du brug for vejledning kan du altid kontakte kundeservice på kundeservice@happy-horse.dk
Vi svarer altid inden for 24 timer i hverdagene. Dog har vi lukket i helligdagene.

 

E-mærketemaerke

E-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Bag e-mærket står Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH,HK, Dansk IT og Finansrådet. e-mærket er med dig hele vejen – både før, under og efter en nethandel, og e-mærkets jurister kontrollerer løbende de e-mærkede butikker, så du er sikker på, at netbutikkerne altid lever op til lovgivningen og til e-mærkets særlige forbrugerbeskyttende krav. Skulle du få brug for hjælp sidder e-mærkets jurister altid klar med rådgivning og svar du må have.

TILMELD VORES NYHEDSBREV