AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Interview med Heidi, indehaver af Happy-Horse

oprettet d. under Nyheder

Interview med Heidi, indehaver af Happy-Horse

I anledning af Hapypy Horse´s 10 års jubilæum, har vi interviewet indehaver Heidi Dahl Neumann om historien bag og hendes håb og forventninger til fremtiden for Happy-Horse.dk 

Hvordan opstod ideen om at ville lave en butik med rideudstyr?

Den kom til mig. Jeg sad i bestyrelsen i den lokale Rideklub, hvor hende der ejede rideskolen og også havde Happy-Horse.dk sad.

Hun sendte en Sms om jeg ikke havde lyst til at overtage shoppen. 3 min. efter svarede jeg ja 😊

Jeg havde på det tidspunkt en anden forretning med tøj, brugskunst og vin og delikatesser. Men mit hjerte brændte og brænder for heste, så jeg tænkte ”hvorfor ikke”.

Hvad er din baggrund for at drive butik og med rideudstyr?

Jeg har tidligere arbejdet i en salgsstald i Tyskland  og på forskellige rideskoler rundt i Danmark, og har derfor en bred erfaring indenfor rideudstyr og et stort netværk.

Jeg har selv haft heste i 35år.

Desuden har jeg i år 2021 også 20 års jubilæum som selvstændig erhvervsdrivende.

Hvad var de oprindelige ambitioner?

Grunden til at jeg i sin tid blev selvstændig var for at få nemmere ved at få familie liv og arbejdsliv til at hænge sammen. Selvom der er meget arbejde, og mange timer i at være selvstændig, så er der også en stor frihed i at kunne indrette sit liv selv.

Hvordan fandt du på navnet Happy-Horse?

Det er købt med shoppen, jeg er faktisk 3. ejer på Happy-Horse.dk, så det er en af de helt gamle webshops på markedet.

Hvorfor lige Skærbæk?

Det er hjertet af Danmark, 1km fra motorvejs nettet  og det var der jeg startede med at have butik for 20 år siden. Så Dahlgård og Happy-horse.dk kom med tiden til at dele lokalerne, og nu fylder Happy-Horse.dk stort set det hele 😊

Hvordan udvælger du de produkter, der er i butikken?

Vigtigst af alt er kvaliteten og dernæst prisen. Jeg vil ikke gå på kompromis med kvalitet.

Det er derud over i høj grad vores kunder, som vælger produkterne, på den måde at forstå, at vi arbejder meget med statistikker. Det skal ikke være min personlige smag, som bestemmer, hvad vi har, men i højere grad det, som vores kunder skal bruge.

Og så følger jeg med i, hvad der kommer af nye trends på messer og fra vores leverandører, så vi hele tiden kan præsentere de bedste produkter for vores kunder.

                     

Hvad er dit personlige drive for at drive virksomhed?

Jeg ønsker at udvikle mig dag for dag og går altid efter at være dygtigere i dag end jeg var i går. Og Konkurrence genet fra min ungdom som konkurrencerytter ligger stadig i mig.

Hvorfor ikke være en del af en kæde?

Jeg ønsker selv at bestemme farten og sætte dagsordenen. Faktisk startede jeg allerede som 12årig med at opkøbe tøjpartier, for at sælge dem videre.

Hvad var de største udfordringer i starten?

Med Happy-horse.dk har det klart været IT delen. Da jeg er for gammel til at have lært det i skolen og for ung til at have fået PC kørekort. Så jeg er 100% selvlært.

Hvad er dine ønsker og ambitioner for Happy-Horse nu?

At være Danmarks førende rideudstyrs butik med den suverænt bedste kundeservice :-)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar