AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Kingsland Earth Kollection

oprettet d. under Nyheder

Kingsland Earth Kollection

Kingsland Earth Kollektion - Rideudstyr som passer på naturen

Kingsland Earth Kollektion er en serie af ridetøj, hvor der er sat fokus på naturen og bæredygtighed. Alle materialerne der bruges til at lave kollektionen er nøje udvalgt ud fra deres bæredygtige egenskaber uden at gå på kompromis med Kingsland-kvaliteten. 

Produkterne er fremstillet af enten genanvendt eller organisk materiale. Der er sat fokus på at finde det rigtige garn og stof, der er så tæt på 100% genanvendte eller har økologiske egenskaber.

Kingsland er blandt de første i verden til at isolere deres ridejakker med genbruglige materialer. Earth Kollektionen består af alt lige fra Jakker, hoodies, T-shirts, veste og huer og der er helst sikkert også noget til din smag.

Kingsland er en af de første i verden til at isolere deres ridejakker med genbrugelige materialer. Du kan se meget mere om Kingslands produkter på Happy-Horse.dk/Kingsland

Kingsland er både til dig, din hest og dine børn

Kingsland har et omfattende program af lækre produkter, som alle er produceret i en meget høj kvalitet til rimelige priser.

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder udstyr til både hest og rytter fra Kingsland fordi vi oplever at vores kunder er meget glade for den kvalitet og pasform, de har. Det er rideudstyr, som er beregnet til at holde i lang tid og skal kunne tåle det slid det bliver udsat for i stalden eller under ridningen.

Kundeservice:

Kom endelig forbi i butikken, så hjælper vi dig med at gøre det aller bedste køb.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar