AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Hvad er en god ridejakke?

oprettet d. under Nyheder

Hvad er en god ridejakke?
Hvad er en god ridejakke?

Hvad er en god ridejakke?

 

Når du skal købe ny ride jakke spiller det selvfølgelig en stor rolle, hvad du synes der er flottest. Men derud over er der nogle kriterier, du kan tænke over:

 

  • Kvalitet: Hvis din ridejakke skal holde til daglig brug i lang tid er det vigtigt, at du vælger en jakke i et slidstærkt materiale og med stærke syninger.

 

  • Materiale: Mange ridejakker er tætsiddende og er lavet af softshell-materiale eller et andet tyndt, men varmt materiale.

 

  • Pasform: Vi er jo bygget forskelligt, og det, som klæder den ene, klæder måske ikke den anden. Se efter en model, som klæder din figur og som du kan bevæge dig i. Særligt omkring overarme og skuldre er det vigtigt med plads til bevægelse. Rundt om kroppen kan den bedre sidde til og evt. styrke din opstilling og give en flot talje.

 

  • Løs eller tætsiddende: Hvis du rider undervisning, kan det være lettere for underviseren at se, hvordan du bruger dit sæde og din opstilling, hvis din jakke er tætsiddende, altså figursyet.

 

  •  Vandtæt og/eller åndbar: Rider du meget på tur, er det dejligt, hvis jakken kan tage noget regn og vind. Rider du derimod i ridehal er det mere vigtigt, at du kan komme af med varmen. Så her er åndbarheden vigtigst. Der findes enkelt jakker, som kan begge dele.
    • Her kan du f.eks. se en jakke, som er lavet i et hybridmateriale, som både kan ånde og holde dig varm. Tjek den ud her

                             

                              

  • Tykkelse og længde: Er den til at ride i eller til at gå i stalden med? Ofte har vi en tyk, lang jakke på i stalden og en tyndere jakke eller en trøje og måske med en vest udenover, som vi rider i. Det er nemlig rart at have armene fri til at kunne bevæge sig under ridningen.

 

                               https://happy-horse.dk/shop/418-ridetoej/18856-equipage-ridejakke-cille/

 

 

  • Er det derimod til at gå i stalden eller stå i hallen med, så er den lange, tykke jakke dejlig at holde sig varm i.

 

Det kan virke banalt, men har du ikke gjort dig nogle overvejelser inden du køber ny jakke, kan du let ende med at lade dig friste af en jakke, som er flot,

men måske ikke passer helt til dine behov. Og vi skal jo bruge vores ridetøj meget, så det SKAL bare passe perfekt 😊

 

Kom altid gerne forbi i butikken eller giv os et ring, så hjælper vi dig med at gøre det bedste køb.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar