AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

CATAGO HYBRID RUG, Sportswear-dækkenet til al slags vejr

oprettet d. under Nyheder

CATAGO HYBRID RUG, Sportswear-dækkenet til al slags vejr
CATAGO HYBRID RUG, Sportswear-dækkenet til al slags vejr

Med et CATAGO Hybrid-dækken behøver du ikke skifte imellem ude- og indedækkener 😊

CATAGO Hybrid er et Sportswear-dækken, som er udviklet med det formål at yde maksimal komfort og beskyttelse uanset vejrforholdene, takket være slidstærkt polyester i 1680 denier.

Se dækkenet her

 

Hybrid dækkenet imponerer med tapede sømme, vind- og vandtæthed til et vandsøjletryk på 5000 mm og har en åndbarhed på hele 5000 mvp. Det betyder, at din hest både kan forblive tør under dækkenet, uanset vejret, og samtidig kan ånde, så den ikke bliver klam under dækkenet.

Hestens større muskelgrupper over ryggen og på bagparten er dækket af det åndbare CATAGO Hybrid materiale med Graphene print, der er fantastisk energiledende og fordeler varmen fra hesten jævnt over hele stoffets overflade.  

Derved undgås overophedning eller kolde områder, eksempelvis hen over krydset, og stive og ømme muskler forebygges.  Det kan ellers være et problem i kolde og våde måneder, at hesten står og bliver stiv i kroppen, hvilket kan give skader i ridningen efterfølgende.

Hybrid materialet leder med sin høje åndbarhed overskydende varme effektivt væk fra hesten, samtidig med at det fjerner statisk elektricitet og virker antibakterielt. Det betyder, at det statiske ledes væk fra hestens pels samtidig med at hestens pelshygiejne optimeres.  Så ingen stød til hverken dig eller din hest 😊

Endelig er dækkenet foret med Synthermax fiberfill, der holder hesten varm og veltilpas på selv de koldeste vinterdage.

 Du kan tilkøbe en hals til dækkenet og der findes også flere lækre produkter i serien Hybrid fra Catago, som har de samme egenskaber.

Se mere her

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar