AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Blue Hors

Oprettet d. under Nyheder

Blue Hors

Blue Hors er en af danmarks førende hingstestationer med heste og ryttere i absolut topklasse. Blue Hors har derudover udviklet deres egne produkter, en serie af kvalitetsprodukter til din hest. Vi er super glade for og stolte af, at kunne præsentere et stort udvalg af disse produkter i vores sortiment og ikke mindst i vores butik. Produkterne er delt op i 5 kategorier, Nerves & Energy (temperament), Feed Supplement (tilskudsprodukter), Health Care (sundhed), Groom Horse (pleje hest) og Groom Equipment (pleje udstyr).

Hvis vi skal fremhæve nogle af produkterne indenfor de 5 kategorier, vil det være Energi Control Daily, som giver din hest udholdenhed og balanceret energi til dagligt brug og samtidig bidrager til, at du får en smidig og arbejdsvillig hest, og du vil allerede mærke effekt efter blot få dage.

Har du en hest med tendens til at hidse sig op, kigger lidt til f.eks. stævner og som ikke kan holde fokus på banen og rytteren, så kan du med stor effekt prøve Relax eller Relax gel. For bedste resultat gives Relax dagligt, og så kan man i specielle situationer som f.eks. stævner, supplere med Relax gel 1-2 timer før hesten skal præstere og virkningen ønskes.

Blue Hors har også udviklet flere former og sammensætninger af elektrolytter til din hest. Elektrolytter er en salterstatning, som genopretter hestens væskebalance efter svedudbrud og anvendes i forbindelse med konkurrence eller hård daglig træning. Dette er et yderst vigtigt produkt, da elektrolytmangel kan give nedsat præstation og væskemangel. Elektrolytmangel kan også forårsage nedsat muskel- og nervefunktion.

Health Care serien kan betegnes som dit staldapoteket, hvis uheldet er ude og man skal handle hurtigt. Produktet Skinhealer er helt klart en bedstseller. Skinhealer er en salve til uinficerede hudlæsioner og mukskorper, som har en helende og blødgørende effekt på huden og modvirker ardannelse.

Et andet MUST HAVE produkt er Aloe Vera Gel, som er 98% ren saft fra aloe vera-planten. Aloe vera kan med sine lindrende og helende egenskaber anvendes mod gener fra kløe, svie, rifter, insektbid samt solskoldning.

Blue Hors har testet alle produkterne på alle deres heste med et tilfredsstillende resultal, og vi kan klart anbefale dem herfra. For spørgsmål eller produktvejledning kontakt Happy Horse kundeservice på tlf. 75513913 el. E-mail: kundeservice@happy-horse.dk 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar