AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Mød Camilla, sponsorrytter og underviser i FSRK

oprettet d. under Følg vores sponsorryttere her

Mød Camilla, sponsorrytter og underviser i FSRK
Mød Camilla, sponsorrytter og underviser i FSRK

Her et lille skriv fra en af vores dygtige sponsorryttere: 😊

Mit navn er Camilla Lund-Pedersen, jeg er 27 år gammel og er eksamineret rideunstruktør. Jeg har min daglige gang på Fredericia sportsrideklub, hvor jeg arbejder selvstændigt med mit firma; Equi-Horses.

Equi-Horses blev startet i august 2019 da jeg følte mig klar til at springe ud i livet som selvstændig, efter gode 4 år i lære på Viborg rideklub under Niels Henrik Christensen.

Jeg har redet MA i både spring og dressur, og går meget op i begge discipliner. Ligeledes har jeg rigtig meget undervisning på FSRK, hvor jeg underviser i både spring og dressur, samtidig bruger jeg en aften i Kolding Rideklub hvor jeg er underviser på 3 hold der.

Jeg bruger meget tid på at læse mine elever, sådan at jeg kan formidle min viden videre til dem, på den måde der passer hver elev bedst. Jeg har selv uddannet mange af mine heste og går meget op i at hesten er klar til de opgaver den bliver stillet. Jeg har bl.a. i 2018 udset mig to helt rå heste i udlandet, som jeg tog hjem til Danmark, uddannet og red King Kong til at være i top 3 alle dage til 4 års finalen på blue horse i 2019.

Den anden som var et år yngre var også kvalificeret til 4 års finalen i år, med 8.2, som jo desværre blev aflyst pga corona. I dressur har jeg selv uddannet min tidligere dressurhest op til M niveau, bl.a. med flere sejre i M klasser med op til 73%. Hun er netop solgt i januar 2021.

Jeg har altid vidst at det var heste der skulle fylde det meste af mit liv, og jeg elsker at man kan kombinere sin hobby med sit arbejde. På Fredericia sportsrideklub tager jeg både heste og ponyer ind i ridning, hvad end det er dressur eller spring. Er du interesseret i at vide mere om mig og min baggrund, samt hvad jeg laver til dagligt er du altid velkommen til at besøge min hjemmeside: www.equi-horses.dk


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar