AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Om valg af ridehjelm; Denne gang til spring og dressur.

oprettet d. under Nyheder

Om valg af ridehjelm; Denne gang til spring og dressur.

Om valg af ridehjelm; Denne gang til spring og dressur.

Når du skal vælge en ny ridehjelm, er der forskellige kriterier for de enkelte dicipliner. Ikke fordi du behøver en ny ridehjelm til hvert formål, men fordi der findes lækre modeller til din foretrukne diciplin.

Spring:

En springrytter har brug for at kunne se springene og springbanens forløb tydeligt. De har fart på og ridehjelmen skal sidde godt fast på hovedet. Man kan få ridehjelme med bredere skygge, så solen ikke pludselig skinner en lige i øjnene, når man man drejer i fuld galop. Ligeledes kan man få indbyggede solbriller, som kan klappes ned, hvis solen skulle komme frem, lige når man skal ind på banen.

Se de lækre spring-ridehjelme fra OneK her:

https://happy-horse.dk/shop/421-onek-avance/17843-onek-avance

Dressur:

Dressurrytteren har brug for koncentration og elegance. Ridehjelmen skal sidde godt fast, ikke fylde for meget og så skal den skal matche ridetøjet, sadelunderlaget og måske bandagerne.

Der findes så mange flotte ridehjelme med forskellig udsmykning. Rosegold er det helt store i år, og der er  også de mere tidløse designs med diskret elegance.

Kan du ikke beslutte dig, så er der hjælp at hente; OneK har ridehjelme hvor 3 forkellige dele af ridehjelmen kan udskiftes. Så kan du lave dine egne designs, som passer til det ridetøj og det rideudstyr, du har valgt til din hest netop denne dag.

Se det store udvalg af smukke ridehjelme her:

https://happy-horse.dk/shop/387-tilbehoer-til-rytteren/18373-ridehjelm


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar