AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Hvad skal man bruge, når man skal gå til ridning?

Oprettet d. under Nyheder

Hvad skal man bruge, når man skal gå til ridning?

Vil du gerne gå til ridning, men er du lidt i tvivl om hvad for noget udstyr, som du kunne have brug for. Så søg ikke længere. Du får her en lille guide, og udstyret er faktisk ikke så meget, som man måske skulle tro. Hvis du er i tvivl og lige vil prøve ridning nogle gange, så kan du nøjes med en cykelhjelm, nogle behagelige bukser og nogle gummistøvler(helst med hæl). Men er du allerede sikker, og gerne vil have udstyret i orden, så kommer her de essentielle ting for hver rytter.

 

nr 1. Du skal have dig en sikkerhedsgodkendt ridehjelm. Hovedet er det vigtigste at beskytte, og det er altså ekstremt vigtigt at have en ordentlig hjelm, til hvis man nu skulle ryge af.

 

Nr 2. Du skal også have nogle ridestøvler eller evt ridesko. Til ridesko kan det anbefales, at man også anskaffer sig nogle leggins, så du giver dig selv den bedste støtte under ridningen.  

 

Nr 3. Find nogle ridebukser, der passer til dit behov. Har du behov for at sidde lidt ekstra fast, så er bukser med siliconeknopper lige noget for dig. Har du behov for støtte oveni, er det måske fuldskind, som du har brug for. Har du brug for ekstra bevægelighed, så er der ride tights, og ligesom bukserne kommer de med skind, silicone, halvskind osv. Der er et hav af muligheder i dag, og det behøver ikke koste en bondegård. 

 

Nr 4. Sikkerhedsvesten. Er du forælder til en lille ride pige eller dreng, vil du gerne springe, eller synes du bare det er rart, at være på den sikre side? Så må du ud efter en sikkerhedsvest. 

 

Nr 5. Er du følsom i hænderne ligesom nogle af os, så skynd dig ud og køb nogle ridehandsker. Det kan godt være, at det sikkerhedsmæssigt ikke er det vigtigste, men det kan hurtigt blive nr 1 på din prioriteringsliste alligevel.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar