AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Er ridning en ekstremsport?

Oprettet d. under Nyheder

Er ridning en ekstremsport?

Vi hører stadig fra mange uden heste, at ridning ikke er en sport, og det er da slet ikke en ekstremsport. Det er faktisk ikke rigtigt. Ridning har været en olympisk sportsgren siden starten af 1900-tallet. Om det er en ekstremsport, kommer an på, hvordan den enkelte ser på det. Det er dog værd at tænke på, at ridning faktisk er den tredje farligste sport i Danmark. Rigtig mange danskere kommer hvert år til skade og må forbi hospitalet. Når man så skal tænke på, om ridning er en ekstremsport, så bliver man nødt til at tage de forskellige grene af ridning med i sine tanker. 

I Danmark er dressur og spring nok de mest populære grene af ridningen, men de er langtfra de eneste. Hver disciplin har sine egne farer og udfordringer, og nogle er mere risikable end andre. 

Dog er en ting sikkert for alle discipliner. I ridning er man to om dansen, og det er dig og hesten. Derfor er der to af jer, der kan lave fejl. Samtidig er hesten et flugtdyr, som hurtigt bliver forskrækket, og den kan reagere meget voldsomt, hvis den går i panik. Derfor opfordrer vi jer til altid at være godt udstyret, inden i sætter jer op på hesteryg. Hestesporten er en fantastisk ting, men den nydes bedst med hjelm og sikkerhedsudstyr


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar