AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Ugens sponsor profil

Oprettet d. under Følg vores sponsorryttere her

Ugens sponsor profil
Ugens sponsor profil

Jeg hedder Mette Sørensen, jeg er exam. berider og har mit eget sted Kirstinelyst ridecenter, der ligger mellem Fredericia og Børkop. 

Jeg har uddannet flere ryttere og min passion er at undervise. Jeg underviser også i Norge.

Min datter Camilla Sørensen Olesen er også rytter, og har været på brutto landsholdet for juniorer i dressur. Hun har derudover startet internationale stævner med stor succes, og vundet i Kristianssand i Norge. Billedet er fra Kristianssand i Norge, hvor hun vandt med sin hest Dørr's Nevil. 

Camilla har uddannet flere heste og ponyer og tager også heste og ponyer i ridning. Derudover underviser hun også på Kirstinelyst ridecenter.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar