AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Ugens sponsor profil

Oprettet d. under Følg vores sponsorryttere her

Ugens sponsor profil

Jeg hedder Julie, jeg er 23 år og paradressurrytter.

I 2001 fik jeg diagnosticeret sygdommen systemisk sklerodermi, som er en blanding af gigt, sklerose og muskelsvind. Det gør, at jeg ikke er så stærk fysisk, jeg er især ramt i min ben og venstre arm. Jeg er nærmest opvokset på hesteryg, og da jeg som 17 årig blev introduceret for paradressur verdenen, har det da heller ikke stået stille! I 2017 kunne jeg kalde mig selv for Danmarksmester for U25 i paradressur på min gamle hest Combat, der dengang var 21 år. Jeg har deltaget i forskellige paradressur Cups, og hvis jeg selv skal sige det, klaret mig rigtig godt ️ Til november er drømmen at vinde titlen tilbage som U25 Danmarksmester med min nuværende makker Devito, efter et års pause væk fra DM banen 💪🇩🇰 

Mit yndlings produkt fra happy-horse.dk er helt klart Catago Fir-tech serien, jeg synes den er vildt god til både mennesker og dyr 💖

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar