AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Ugens sponsor profil

Oprettet d. under Følg vores sponsorryttere her

Ugens sponsor profil

Mit navn er Camilla, jeg er 15 år gammel. Til dagligt rider jeg på min dressurpony Golden Princess, som er en Dansk sports pony på 145 cm. Til stævner rider vi alt fra LA4 til PRI. Her i år håber jeg, at jeg kan nå at blive b-rytter. Jeg kan findes på instagram på @camilla_t_svensson, hvor jeg dagligt poster om min hverdag. Jeg er sponser rytter for Happy-Horse.dk, det er noget jeg er stolt over og glad for.

 

Hvorfor er jeg vild med Happy-Horse.dk?

Jeg er vild med Happy-Horse.dk af mange grunde. Det første er god og vejledende service af Happy-Horse.dk’s dygtige medarbejdere. Det andet er alle de mærker og lækre ting, du kan få inde i butikken, blandt andet https://happy-horse.dk/shop/398-kingsland-tights/18578-kingsland-tights-katinka/, som er super fede Kingsland tights. Jeg synes også at Happy-Horse.dk er en super god butik bl.a. på grund af, at deres website er så nem at finde rundt på.

 

Hvad er det bedste produkt Happy-horse.dk har ifølge min mening?

Det er et svar jeg ændre ofte, der kommer hele tiden nogle nye og endnu federe vare ind, som overgår hinanden. Lige nu er det den super fede shampoo fra Blue Horse, som kan gøre selv den mest beskidte hale ren: https://happy-horse.dk/shop/396-blue-hors/18411-blue-hors-white-matine-473-ml/ , for ikke også at nævne https://happy-horse.dk/shop/413-kingsland-gamacher-og-bandager/18509-kingsland-bagbensgamache-molly/, som er de blødeste og pæneste gamacher jeg længe har haft. De er super gode, og udover at være både bløde og pæne, er de også super slidstærke.

 

Fortæl mig hvad er dit yndlings produkt fra Happy-Horse.dk er nede i kommentar feltet J     

Hav en helt fantastisk dag Camilla J

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar