AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Ugens sponsor profil

Oprettet d. under Følg vores sponsorryttere her

Ugens sponsor profil

Jeg hedder Diana Kramer og jeg er militaryrytter på internationalt plan. Jeg har redet en del heste op i military til 3* niveau. Jeg har deltaget i SJM, NM og DM med forskellige heste og starter internationale stævner i DK samt i udlandet. Da militarysæsonen kun er fra marts til oktober måned, starter jeg almindelige stævner både i dressur og spring hele vinteren, for at finpudse til den kommende sæson. Jeg træner mine heste meget varieret og meget ude i naturen. De heste jeg har nu er Casco og Cassini, de er begge 12 år og er på 2* og 3* niveau. Vi planlægger at deltage til DM og NM 2020.

Mine favorite produkter er uden tvivl produkter fra Kingsland, det er produkter af høj kvalitet, yderst funktionelt og perfekt til rytteren.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar