AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

NAF - Fem stjernet tilskudsprodukter til din hest

Oprettet d. under Nyheder

NAF - Fem stjernet tilskudsprodukter til din hest

Naf er med sine 25 års erfaring i tilskud til heste, en af de mest anerkendte producenter. I England er Naf bl.a. officiel leverandør til de Britiske landshold i alle disipliner. NAF er en serie af tilskud til heste med naturlige og veltestede produkter, som er skabt til at finde den rigtige løsning for din hest. NAF kan med et omfattende produktsortiment dække enhver hests behov.
Tilskudsprodukterne til heste fra NAF indeholder ingredienser fra naturlige kilder, og gør brug af antioxidanter ud fra avancerede teknikker og principper. På den måde bliver ingredienserne  kombineret, så de forstærker hinandens virkning, og tilsammen giver et bedre og langt mere effektivt produkt, end ved at give ingredienserne hver for sig. 

 

Vi vil gerne fremhæve et par af Naf´s produkter, bl.a.  M POWER, som er udviklet for at støtte sund muskelopbygning, styrke og udholdenhed. I M POWER er der masser af byggesten til proteiner også kaldet aminosyre, som er ideelt, når man opbygger muskelmasse. Det er også med til at forbygge at hesten syrer til i muskulauren efter hård træning, da M POWER effektivt udrenser for mælkesyre  og reparerer musklerne. M POWER er også tilsat præ- og probiotikum, som bidrager til sund mave og tarmbalance  og samtidig sørger for, at hesten optager forder og tilskudsprodukter optimalt. https://happy-horse.dk/shop/397-naf/18418-naf-m-power-900-g/

 

Et andet super produkt fra Naf er B Vitamins, som er et vigtigt tilskud til hesten i fældningsprioden, men også et produkt, som er yderst aktuelt nu, hvor det er ved at blive koldt og hesten igen sætter pels. B-vitamin er med til at hjælpe hesten nemmere igennem processen. Heste i hårdt arbejde, heste med manglende appetit og heste som udsættes for stress igennem f.eks. transport, tilridning og stævner mv. vil også have gavn af et eksta tilskud af B-vitamin, da hestens egenproduktion af b-vitamin nedsættes ved stress faktorer.

 

Til sidst et tredje fantastisk produkt, nemlig Oestress.. Et fem stjernet tilskud for naturligt søde og glade hopper. Oestress hjælper hoppen til en naturlig balance i brunstcyklusen, ved at give målrettet støtte mod ubehag og udsving i humøret. Tilskuddet gives, når hoppen udviser tegn på adfædsændring og spænding, f.eks. under årstidsskifte. https://happy-horse.dk/shop/397-naf/18430-naf-oestress-1-l/ 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar