AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Sådan sikre du en tør hest efter en dag på folden med heldagsregn

Oprettet d. under Nyheder

Sådan sikre du en tør hest efter en dag på folden med heldagsregn

Det er vigtigt, når man skal vælge sit dækken, at man gør sig nogle overvejelser om, hvilke behov man har. Er din hest ude hele dagen uanset vind og vejr ?, Går den med andre heste, der ikke kan lade være med, at pille ved din hest's dækken ? Løber din hest rundt og leger i løbet af dagen ? og hvad nu hvis solen begynder, at skinne og det bliver varmt er der så nogen til, at tage dækkenet af ?. Alt dette er noget man skal tage stilling til for det har indflydelse på, hvilke krav du skal stille til åndbarhed, rivfasthed og vandsøjletryk.

Denier på et dækken siger noget om rivfastheden jo højere jo bedre og MVH fortæller om åndbarheden og mm om vandsøjletrykket. Desuden er det også værd, at overveje hvor mange reflekser, der er på det, for skulle uheldet være ude og hestene stikker af, så er det jo klart, at fortrække, at bilisterne kan se hestene.

Hvis du vil være sikker på, at købe et funktions sikkeret dækken til din hest, så kan vi kun varmt anbefale Endurance dækkenet fra Catago. For med det på hesten behøver du ikke have dårlig samvittighed, hvis vejret slår "kolbøtter" og de fåes med forskelligt fyld og så kan man tilkøbe hals til dem.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar