AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

De fantastiske HorsLyx produkter

oprettet d. under Nyheder

De fantastiske HorsLyx produkter

Gør hverdagen nemmere med Horslyx
Horslyx er et fantastisk produkt, der kan anvendes til alle heste. Her får du en sliksten, der giver en rigtig god kombination af en lækkerbisken til hesten som holder rigtig længe, samtidig med at den også indeholder en masse gode egenskaber. Derfor kan du finde lige den variant, der passer bedst til din hests behov.

 

Hvad består Horslyx af?
Horslyx fremstilles ved kogning af melasse og olier. Ved afkølingen tilføjes alle de ekstra ingredienser, der kendetegner hver variant. Produktet er helt fri for skadelige unaturlige stoffer. Ved at fremstille det på denne måde, sikrer man en hård masse, der klare det meste vejr uden at smelte væk. Kun på de helt varme sommerdage, er det en god ide at tage slikstenen ind, da den kan smelte ved høje temperaturer. Netop sådan fungerer det, når hesten skal have Horslyx. Ved at slikke på stenen opløses den og nede i et godt tempereret mave/tarmsystem får massen de bedste betingelser for god optagelse.

 

Hvornår kan heste have gavn af HorsLyx?
Mange heste bliver urolige eller stresser i forskellige situationer. Det kan være ved besøg af dyrlægen eller smeden. Det kan være når hesten skal læsses i trailer eller på stævnepladsen. Den er også god under stræk øvelser, klipning eller træning fra jorden. Eller bare til en hyggestund mellem dig og din hest på staldgangen eller i sommer græsset. 
Her er altså et rigtig godt alternativ til den almindlige pose med heste bolsjer. Sådan en pose rækker ikke langt hvis du har en hest, der skal ordnes af beslagsmeden i længere tid. Med Horslyx er hesten beskæftiget i timevis.

Da Horslyx indeholder et højt indhold af vitaminer og mineraler kan det også stå i stedet for vitamin bricks. Så heste på sommergræs eller heste der udelukkende fodres på stråfoder vil være dækket ind på slikstenen. Alle varianterne bidager desuden til sundere hove, flottere pels og et godt immunforsvar.

 

Hvilken variant skal du vælge til din hest?
Alle varianterne har et højt indhold af vitaminer og mineraler, og giver et rigtig godt supplement til hestens øvrige grov -og kraftfoder.
Den blå: Originalen som var den første HorsLyx, der blev produceret. Denne udgave er uden ekstra tilsat smag. Men det behøver den skam heller ikke, den dufter og smager nemlig også rigtig lækkert i original udgaven.
Den grønne: Mentol, eukalyptus og anis er tilføjet i den grønne udgave, som er rigtig god hvis du har en hest med luftvejsproblemer eller stress.
Den gule: Her er der tilføjet hvidløg. Hvidløg har en masse gode sundheds egenskaber, og om sommeren bidrager den til, at færre insekter går efter din hest.
Turkis: Med smagen af mint. De lidt mere kræsne heste vil ofte være glade for denne forfriskende variant, der er tilføjet pebermynteolie. 
Pink: Pro Digest Balancer. Her får din hest en snack med en masse godt til fordøjelses systemet. Ingredienser som elmebark og tang, der er godt for hestens slimhinder. I denne variant får hesten også gavn af magnesium og  probiotika, som er levende mikroorganismer, der giver en rigtig sund tarm. 

 

Kan heste få for meget?
Hesten er dækket ind ved ca. 250 gram. Det anbefales derfor ikke at de får mere end dette. Men oftest er hestene rigtig gode til at regulere det selv. 

 

Din hest vil elske Horslyx!

Når først du har prøvet HorsLyx til din hest, vil du sikkert -ligesom os- synes, at det er en uundværlig treat at have stående i stalden.

Horslyx mini licks. En lækker belønning til din hest (happy-horse.dk) 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar