AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

B-vitamin -hvorfor?

oprettet d. under Nyheder

B-vitamin -hvorfor?

B-vitamin tilskud -hvorfor er det vigtigt?

Foråret er kommet og fældnings sæsonen er i fuld gang.
Alle heste ejere kan nikke genkendende med på, hvor irriterende det er med hestehår overalt. På tøjet, i bilen.. ja, det har det gerne med at flytte med hjem i hele huset. Man kan stå og strigle i evigheder uden at føle, at man kommer nogen vegne. Men det er ikke kun dig som rytter, der mærker til at hesten fælder. Vidste du at hesten bruger en del energi og b-vitamin når den skal danne ny pels? For nogen heste vil det være en rigtig god ide med et godt tilskud i denne periode, hvor den smider den gamle vinterpels, og skal producere nye hår. Nogle heste er hurtige til at udskifte pelsen, mens det for andre er en længere proces på flere uger.


Ikke alle heste er i stand til selv at danne nok b-vitamin. Det vil komme til udtryk i en hest, der i en periode vil virke mere uoplagt, og hvor energien ikke er der på samme måde som du er vant til. Så b-vitamin er en god hjælpende hånd til at opretholde energien og forkorte fældningen, ved at understøtte kroppens egen proces.


Det er forår og starten på en ny stævnesæson, og her ønsker vi allesammen, at hesten er klar til at præstere max. Hvor både energien er intakt, men også at hesten har et velreguleret nervesystem. B-vitamin har nemlig en masse andre gode egnskaber. Vitaminet er en vigtig del af dannelsen af de røde blodlegemer, som er altafgørende for nervesystemet og flere af kroppens vigtige funktioner. 
Det kan derfor være et godt supplement til heste, der har en dårlig ædelyst, stress, og hud problemer.

B-vit indeholder let optagelige vandopløselige vitaminer.
Tilskuddet er til en kur på 1-2 uger, og gives direkte i foderet. Doserings afmåler medfølger, hvilket gør det let anvendeligt.
Det har desuden en lang holdbarhed, og da det er beregnet til brug som kur i korte perioder, er du altså dækket ind i lang tid. Så når sommeren går på hæld, og det er tid til et nyt pelsskift, så kan du igen finde produktet frem fra skabet.

Se med i vores youtube video: Når B-vitamin kan være et rigtig godt supplement - YouTube 

Find produktet her: NAF B-Vitamins, 1 L - NAF - Happy Horse Rideudstyr (happy-horse.dk)

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar