AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Hvor kan man gå til ridning i Fredericia og omegn

oprettet d. under Nyheder

Hvor kan man gå til ridning i Fredericia og omegn

BEGYND TIL RIDNING I FREDERICIA-OMRÅDET

De fleste begynder til ridning på en rideskole. Det er en god ide da man på en rideskole kan finde ud af om det er en sport der har ens interesse, man kan prøve forskellige heste til man finder et godt match.
De fleste rideskoler tilbyder en gratis prøvetime.

Det er vigtigt at man finder den rette rideskole som man er tryg ved.

I Fredericia-området er der gode muligheder for at prøve kræfter med ridesporten. Der findes rigtig mange gode rideskoler, hvad enten man er nybegynder eller vil genoptage sporten, og uanset om man er til spring eller dressur.

Fredericia Sportsrideklub har en bred medlemsflok, som spænder fra helt nye, urutinerede elever i elevskolen til de aktive stævneryttere på eliteplan. FSRK afholder adskillige stævner hvert år, og har rigtig gode faciliteter, for især springryttere.

Erritsøgaard Ridecenter er både en rideskole samt et opstaldningssted til private. Dette giver ofte en god blanding af elevryttere og privatryttere, og der er mange sociale tiltag. Der er undervisning for både voksne og børn

Egum Rideklub har eksisteret siden 1973 og består af en elevskole samt en afdeling for privatryttere. Klubben råder over 3 ridehaller, udendørsbaner samt 2 rytterstuer, så der er gode muligheder for både ridning og socialt samvær.

Herslev Rideklub er en lille rideskole i Herslev by mellem Fredericia og Kolding. På trods af størrelsen er der tilknyttet virkelig dygtige undervisere, og der er rig mulighed for både hold- og privatundervisning. Klubben tilbyder undervisning i både spring og dressur, og har hold med trækkere så selv de mindste ryttere kan være med

Vejle Rideklub er stedet med plads til alle, uanset om du er elite-, motions eller skovtursrytter. De går som klub meget op i et godt sammenhold, uanset om man er europamester eller hyggerytter. Der afholdes i løbet af et år forskellige arrangementer i klubben, både med fokus på ridning og det sociale

Klintholm Ridecenter Udover handicapridning og ridefysioterapi tilbyder Klintholm Ridecenter også elitetræning i springning, hvor deres dygtige underviseromsætter sin viden fra topsporten til sine elever. Klintholm Ridecenter tilbyder også opstaldning for både heste og ponyer.

Kolding Rideklub er landets ældste rideklub, stiftet i 1890, og er med sine knap 400 medlemmer samtidig en af landets største.

Jordrup Rideklub tilbyder forskellige former for holdundervisningen mandag til fredag for nybegyndere og erfarne ryttere.

Skærgården Center for Ridefysioterapi er et lille hyggeligt og handicapvenligt ridecenter beliggende i et af Egtveds meget naturskønne områder lige op til skoven. De blev godkendt af region Syddanmark (Vejle Amt) i 1997 og har drevet ridefysioterapi hver dag siden.

Jelling Sportsrideklub har eksisteret siden 1974 og har i sin nuværende form cirka 60 medlemmer. Klubben tilbyder dressurundervisning på alle niveauer og springundervisning ved efterspørgsel.

Børkop Rideklub er en lille hyggelig rideklub, med både begyndere og mere rutinerede ryttere. Der afholdes stævne i Børkop 2-3 gange årligt.

Dalby Rideklub er en mellemstor rideklub under Dansk Rideforbund (DRF), beliggende i den sydlige udkant af Kolding, mellem Dalby og Vonsild. Dalby Rideskole råder over 14 elevheste og ponyer. 

Egtved Rideklub er beliggende i naturskønt område lidt udenfor Egtved. Hos Egtved Rideklub er der plads til alle, uanset om du er nybegynder eller passioneret konkurrencerytter.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar