AFHENT OG RETURNER GRATIS | BUTIK
FRI FRAGT V. KØB OVER 500KR*
HURTIG LEVERING 1-5 HVERDAGE
GRATIS GAVEINDPAKNING

Hvorfor vælge HappyBoxen?

oprettet d. under Nyheder

Hvorfor vælge HappyBoxen?

Hvorfor skal du bestille HappyBoxen? 😊 

 

Det skal du fordi du får mere for pengene og fordi det bare er den der ekstra luksus, at få en lækker overraskelse ind ad døren, hver måned. 

Med HappyBoxen kan du forkæle dig selv og din hest med lækkert rideudstyr. Måske får du også prøvet nye produkter, du ikke kendte i forvejen og finder dine nye yndlingsbrands eller styles.  

Hvis du f.eks. sværger til at ride med skind på din ridebukser og får et par tights med silicone-grip, så kan du få en helt ny rideoplevelse. 

Eller hvis du ikke plejer at bruge plejeprodukter i hestens man og hale, så kan du opleve, hvordan du nu meget lettere kan rede hestens man og hale igennem og at håret falder flottere og renere på hesten. 

Når man bestiller sin HappyBox, oplyser man sin egen og hestens størrelse, så vi lærer jer at kende og kan pakke det helt rigtige til netop jer. 

 

Din HappyBox kan f.eks. indeholde: 

  • Limited produkter, specielt til HappyBoxen-kunder 

 

HappyBoxen er skabt med hensigten at forkæle vores kunder og deres hestevenner. Den bliver pakket personligt til hver enkelt kunde, og indeholder altid noget ekstra for pengene. 

BEMÆRK: Der er et begrænset antal abonnementer af HappyBoxen, så det er med at være vaks ved havelågen hvis du skal have en af de eksklusive boxe :-) 

 

Rigtig god fornøjelse 

 

Kærlig hilsen 

Team Happy-Horse 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar